Egyéni ülések

Integrál tanácsadás, művészetterápiás elemekkel

Mi történik nálam?

Az első ülés

Az első ülésen megbeszéljük, mire van szükséged, és megállapodunk abban, min dolgozzunk. Ekkor te is megérezheted, hogy élőben is szeretnél-e velem dolgozni. Azután ha tetszik, addig járhatsz, amíg úgy érzed, hasznodra válik. Egy biztonságos és elfogadó teret biztosítok a számodra, amelyben önmagad lehetsz, és nincs semmilyen elvárás.

Saját tempóban

Olyan ütemben haladunk, ami komfortos a belsődnek. A folyamat során átdolgozzuk azokat a témákat, amelyek a legégetőbbek a számodra. Alapvetően beszélgetünk, és emellett feldobjuk az üléseket más elemekkel is, amelyektől jobban ki tudod majd fejezni magadat, és rájössz mit miért csinálsz, és mi van benned.​

Elmélyedés

Megnézzük, számodra mi működik. Van akivel imaginálunk, tehát egy kellemes, ellazult pihenő állapotban belső képi utazásokat teszünk. Az emberek sokszor azt hiszik, ők nem látnak képeket, de csodák csodájára ez könnyedén elindul. Így olyan tartalmakra is rájössz magadban, amihez az önmagadon való gondolkodásban sohasem jutsz el. Emellett tudunk oldani, elengedni dolgokat, vagy épp erőt adni az igazi céljaidnak, amelyeket talán most fogsz igazán megismerni önmagad megismerése során.

Kreativitás

Máskor használjuk a rajzolást és festést, a külső képi kifejezést, hiszen egy kép ezer szót is megér. Szintén kifejezhetjük mozgásban és zenélésben is magunkat. Mindezek a nonverbális módszerek, amelyek túlmennek a szavakon, segítenek az érzelmek kifejezésében is. Akkor vagy igazán meg a magad számára, ha megtalálod a hiteles érzelmeidet is.

Siker

Ha pedig elérkezik az ideje az örömnek, akkor ünnepelünk. Hiszen a szerető elfogadás meg tudja tartani a bánatot és az örömöt is.

Segítek felszabadulni, hogy mélyen önmagad lehess, és egy teljes, egész személlyé válj. Így a saját éltedet élheted, és továbbléphetsz az életedben.

Mi ügyben keresel?

Haladd meg a régi mintáidat, amelyet ismételsz a kapcsolataidban!

Beszélgetés + Testtudat – Jelenlét – Meditáció

Átkísérlek ezen a fázison, mert át lehet menni rajta. Noha idő kell hozzá, gyakran szükséges egy támogató közeg, és átdolgozás.

Én nem adok gyógyszert, és nem kategorizállak be. Elfogadó teret tartok. Csak beszélgetünk és önkifejezünk.

Akiknek nagyon erős a szenvedése, azokat tájékoztatom a további lehetőségekről és ők döntenek a továbbiakról. Ha szükséges, ajánlok további szakembereket is, segítek eligazodni, és tisztán látni nagyon nehéz helyzetek esetén.

Átbeszélhetjük a spirituális élményeidet is. Hiszek ezekben és nekem is vannak. Az integrál pszichológiában értjük és támogatjuk ezen élményeket, amelyek gyakran csodálatosak, erősek, és néha ijesztőek.

Az életed tele van lehetőségekkel, megélheted őket! Hozd ki magadból, amit lehet, valósítsd meg magad!
Nehézséged van a kommunikációban, úgy érzed a szavakkal nem lehet igazán kifejezni, amiben vagy?

Testtudat

Megtanítalak a testedre hallgatni, mert a test mindig igazat mond, nem hazudik. A test az önmagunkká válás és a hitelesség megkerülhetetlen kulcsa.

Jelenlét

Csak a jelenben tudsz önmagaddá válni. Az éberség és jelenlét során ismered meg magadat, ezért a jenelétet gyakorlni érdemes. Erre hangsúlyt fektetünk.

Meditáció

Az elme elcsendesítésével ki tudunk oldódni a mentális zajból és az egóból, és egy mélyebb belső középpontból megtaláljuk a választ a kérdéseinkre.

Vedd fel velem a kapcsolatot